1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: CAN ANY ONE HELP  (Read 10918 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DaveG

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 543
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #15 on: April 21, 2010, 03:29:36 pm »
Okay, if I click on a flight on the map, it circles the aircraft and retains that until I move the mouse over another aircraft.

If I select the aircraft on the MyFlights list it also retains the hold on the aircraft, list will still move around but it retains the selected aircraft.

The main thing that would give you problems is moving the mouse around the map, as when the mouse goes over a aircraft it automatically selects that aircraft on the map and selects it on the My Flights list.

Cornwall, UK

123adama

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #16 on: April 21, 2010, 03:36:02 pm »
i know the but even if i select a flight and move the mouse of the map it still flicks to the latest flight on the list i will try leaving the mouse on the flight but the flight will move thats the only thing

tetrode

  • New Member
  • *
  • Posts: 26
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #17 on: April 21, 2010, 03:46:50 pm »
Hi 123adama

Do you have the 'Pan map with active flight' button selecetd?

That would move the map around with the aircraft that you select on the map or the list.

Just a thought!

Ken...

123adama

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #18 on: April 21, 2010, 04:05:52 pm »
when i select that it starts tracking then when the data base i.e network updates it flicks to the new latest flight on the top of the screen getting sick of it now

tetrode

  • New Member
  • *
  • Posts: 26
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #19 on: April 21, 2010, 04:17:45 pm »
Hi again,

What does the first button on the second toolbar say: 'Start Tour' or 'Stop Tour'?

Ken...

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3544
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #20 on: April 21, 2010, 04:27:44 pm »
i cannot belive this has not happened to any one else when i click on a flight and i want to track it across the globe can i do this by just clicking on it .because if i do when the page refreahes it jumps to the new flight that has just come on in the colum i just wonder if there is a manual i can down load because the help line is really bad thanks

Pick a language - Help and Manual files here - as well as those on your PC set up when you installed Radarbox!

http://www.airnavsystems.com/forum/index.php?topic=2996.0

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #21 on: April 21, 2010, 04:43:57 pm »
What version are you running?  This sounds like an old problem.

Get the latest version from http://www.airnavsystems.com/RadarBox/support.html
« Last Edit: April 21, 2010, 04:50:00 pm by tarbat »

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4086
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #22 on: April 21, 2010, 04:49:09 pm »
Have you clicked the Pan map with active flight? when you click on the specfic row in Myflights/Network

123adama

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #23 on: April 21, 2010, 06:51:07 pm »
yes clicked that pan map but just keeps flicking to next new flight

bratters

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 935
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #24 on: April 21, 2010, 07:05:38 pm »
What version are you running?  This sounds like an old problem.

Get the latest version from http://www.airnavsystems.com/RadarBox/support.html

Rang a few "Beta Bells" with me as well!!!!!!!!!!!

123adama

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #25 on: April 21, 2010, 07:13:29 pm »
what down load is it i have the old radar box and what differance will this make

Allocator

  • RadarBox24.com Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 3544
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #26 on: April 21, 2010, 07:23:16 pm »
what down load is it i have the old radar box and what differance will this make

The RadarBox will be the same, it is only the software that will be different.

What does it say in the top left of the RadarBox window? RadarBox 2008/2009 etc

123adama

  • New Member
  • *
  • Posts: 18
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #27 on: April 21, 2010, 09:20:36 pm »
2007 it says but not sure how to down load the right one yet ps has any one seen the airbus a380 yet on the airnav radar box i found out the flight times for heathrow fingers crossed

bratters

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 935
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #28 on: April 21, 2010, 09:30:03 pm »
2007 it says but not sure how to down load the right one yet

I think that probably answers your orginal question.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: CAN ANY ONE HELP
« Reply #29 on: April 21, 2010, 09:39:43 pm »
what down load is it i have the old radar box and what differance will this make

Already answered in my previous post:
Get the latest version from http://www.airnavsystems.com/RadarBox/support.html

If you might need 3D in the future, get http://www.airnavsystems.com/download/anrb/403/ANRB403Setup.exe

Otherwise, get http://www.airnavsystems.com/download/anrb/313/ANRB313Setup.exe