anything
1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Hardware connects and disconnects  (Read 783 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glimmstengel

  • New Member
  • *
  • Posts: 44
Hardware connects and disconnects
« on: June 27, 2019, 11:19:33 AM »
I have the USB cable in the USB Port of my PC and the latest driver packages installed.
The Energy options of Windows 10 (USB Energy stop deactivated)
On my old PC it works fine with the same configurations.
I use 6.02.003 and the AIRNAV Radarbox.

The problem is now that the Harware Connected/Not Connected sign is only a short time green than red eventually after a few minutes back green. I tried this on all USB Ports of the PC. Any ideas????

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 27700
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #1 on: June 27, 2019, 07:00:21 PM »
Have you tried changing the USB cable

Alan

Aerotower

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 498
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #2 on: July 01, 2019, 10:26:45 PM »
One time i have the same issue with one USB extended cable, maybe it's better to change the cable.

Glimmstengel

  • New Member
  • *
  • Posts: 44
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #3 on: August 17, 2019, 04:52:47 PM »
I tried it with several USB cables. Always the same. No succes....

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 27700
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #4 on: August 17, 2019, 08:53:00 PM »
What receiver are you using

Alan

Glimmstengel

  • New Member
  • *
  • Posts: 44
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #5 on: August 18, 2019, 01:41:24 PM »
Dont know exactly what you mean, but I use AirNav Radarbox (the black box)

Runway 31

  • Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 27700
Re: Hardware connects and disconnects
« Reply #6 on: August 18, 2019, 07:46:35 PM »
I presume that you are using these drivers http://www.airnavsystems.com/Download/ANRB/Drivers/ANRB-Drivers-20161222.zip

Under Control Panel/Power Options/Power Sttings/ Advaned Settings/Sleep and USB settings is there any setting needing adjusted.

Does it matter whether it is on battery or mains power?

Alan