anything
1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: RAF Bus on screen  (Read 4926 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jetset

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
RAF Bus on screen
« on: May 31, 2013, 04:56:52 pm »


Landing at Brize Norton I'm guessing.
Steve

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24035
Re: RAF Bus on screen
« Reply #1 on: May 31, 2013, 06:51:48 pm »
It landed earlier 1135 at Prestwick as RRR2506

Alan

jetset

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
Re: RAF Bus on screen
« Reply #2 on: May 31, 2013, 08:21:26 pm »
So it was nothing special then ;)
Steve

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24035
Re: RAF Bus on screen
« Reply #3 on: May 31, 2013, 08:23:09 pm »
It was for you so worthwhile!

Alan

jetset

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 175
Re: RAF Bus on screen
« Reply #4 on: June 01, 2013, 12:59:15 am »
I thought it was rare for military A/C to have full ADS-B. :/

It was good to see none the less. 
Steve

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24035
Re: RAF Bus on screen
« Reply #5 on: June 01, 2013, 12:03:25 pm »
It is still rare Steve but more of the newer transport types are being fitted with it.

Alan