anything
1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Hardware not connected  (Read 4993 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Harry

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
Hardware not connected
« on: July 07, 2007, 06:51:27 am »
Hi,

Received the box yesterday. I keep running into the following problem: after a while I get the following message: Hardware not connected. I have to restart the program. The only way to restart is via the taskmanager, because the file exit doesn't work.

So, basically two problems: 1 after a while the message hardware not connected and 2 I cannot exit the program normally.

I'm running XP sp2 1024mb memory and 190GB harddisk with 150gb of free space.

Harry

mt007

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 224
    • PGAv - Portugalia Airlines Virtual
Re: Hardware not connected
« Reply #1 on: July 07, 2007, 07:00:37 am »
Hi Harry,
i suppose do you have install radarbox program and drives first and then you have connected to the computer, is correct?
Best regards.
« Last Edit: July 07, 2007, 07:02:26 am by mt007 »
Miguel Teixeira
Oeiras, Portugal

Harry

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
Re: Hardware not connected
« Reply #2 on: July 07, 2007, 08:24:02 am »
Hi Miguel,

I did it the otherway around.  (as on the quick install quide) First the hardware and then the software.

harry

Hi Harry,
i suppose do you have install radarbox program and drives first and then you have connected to the computer, is correct?
Best regards.


mt007

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 224
    • PGAv - Portugalia Airlines Virtual
Re: Hardware not connected
« Reply #3 on: July 07, 2007, 08:36:25 am »
Hi,
i think the problem is about drivers, try unistall and install again.
Miguel Teixeira
Oeiras, Portugal

CanadaKen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Hardware not connected
« Reply #4 on: July 07, 2007, 02:16:17 pm »

I did it the otherway around.  (as on the quick install quide) First the hardware and then the software.

harry

I think that's your problem, Harry. I saw it mentioned here already....the Quick Install is wrong.

Like 99% of USB applications you install the software first....BEFORE you plug the hardware into the USB port.

CK
Monitoring on Canada's "Left" coast

Harry

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 98
Re: Hardware not connected
« Reply #5 on: July 07, 2007, 05:54:21 pm »
Hi CK and others,

I reinstalled the drivers and software for the third time and I don't see any improvement. Any other suggestions?

Harry


I did it the otherway around.  (as on the quick install quide) First the hardware and then the software.

harry

I think that's your problem, Harry. I saw it mentioned here already....the Quick Install is wrong.

Like 99% of USB applications you install the software first....BEFORE you plug the hardware into the USB port.

CK


CanadaKen

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 64
Re: Hardware not connected
« Reply #6 on: July 07, 2007, 05:59:55 pm »
Just off the top of my head I would say AirNav Support will have to give you instructions on
how to remove all Windows Registry references to the RadarBox software.

CK

Monitoring on Canada's "Left" coast

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4086
Re: Hardware not connected
« Reply #7 on: July 07, 2007, 06:42:42 pm »
Harry contact support through our website or our email and they will tell you some items to test.