1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Forum does not work in Singapore  (Read 8029 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Forum does not work in Singapore
« on: November 03, 2012, 09:50:50 am »
I'm currently staying in Singapore for a few days, and haven't been able to connect to the forums
just get the following message



I just connected to a VPN outside of Singapore and find the forums now work!



tried this a couple of same times and always the same result
Any ideas Airnav?


imropes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 82
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #1 on: November 03, 2012, 09:57:15 am »
I had this for a month from mid Sept to mid Oct. No explanation.

andrewarles

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2089
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #2 on: November 03, 2012, 11:33:06 am »
I have the error all the time when trying to connect from my 3G USB dongle.
16 NM SSW of LFMV (Avignon)
27 NM NW of LFML (Marseille)
Arles, France.

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4086
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #3 on: November 03, 2012, 07:33:57 pm »
We will investigate this.

Birdie

  • New Member
  • *
  • Posts: 42
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #4 on: November 05, 2012, 10:00:38 pm »
It worked OK for me.

Birdie

  • New Member
  • *
  • Posts: 42
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #5 on: November 05, 2012, 10:02:19 pm »
Pjm,

How to contact you in Singapore ? which Hotel you staying ?

pjm

  • RadarBox Beta Testers
  • Sr. Member
  • *
  • Posts: 477
Re: Forum does not work in Singapore
« Reply #6 on: November 06, 2012, 04:40:22 am »
Unfortunately I have left Singapore now, fwiw I was staying at the Marina Bay Sands.