anything
1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Problems with Shiptrax Sw  (Read 13509 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Problems with Shiptrax Sw
« Reply #30 on: August 22, 2012, 05:42:27 pm »
no networked ships

Do you get an error message?  Have you ticked the network box?  Do you, by any chance, have "," (comma) as your decimal point in Windows regional settings?

EA4AEB

  • New Member
  • *
  • Posts: 4
Re: Problems with Shiptrax Sw
« Reply #31 on: August 23, 2012, 09:59:17 am »
yes, I did and wrote that check my account.
error message, any. I have pick the netbork box, and nothing of regional settings. I will recheck this afternoon. Thank you, sir
« Last Edit: August 23, 2012, 10:04:41 am by EA4AEB »

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Problems with Shiptrax Sw
« Reply #32 on: August 23, 2012, 10:05:17 am »
yes, I did

This is hard work - did what?
1. Got an error message?  In which case, what did the error message say?
2. Have "," (comma) as your decimal point in Windows regional settings?  If so, set it to "." instead.

EA4AEB

  • New Member
  • *
  • Posts: 4
Re: Problems with Shiptrax Sw
« Reply #33 on: August 23, 2012, 10:14:40 am »
I did i. e. I have sent a mail to support team
No error message Only in the botton, "the server gives invalid/empty data" and after retrying 10 seconds any times...Server disconnected, and I can´t close the programme. No trace of boats. I have put my home location Gibraltar  and the software marks the coordinates but no comma decimal as you say...
I no use AC-DC, I connect via USB and Ethernet simultanously, and no traces of blue leds and white (suppose that the 162 MHz aerial is not relevant here in my real home station, Madrid city...

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: Problems with Shiptrax Sw
« Reply #34 on: August 23, 2012, 10:32:43 am »
Does sound like a "," in regional settings.  In Windows Control Panel, go to Regional Settings, and check what is in the DECIMAL SYMBOL field.  ShipTrax has a problem if this is set to a comma instead of a decimal point - see http://www.airnavsystems.com/forum/index.php?topic=7135.msg82585#msg82585