1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: OSM Layer  (Read 15215 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: OSM Layer
« Reply #30 on: September 09, 2012, 01:40:35 pm »
OSM download working okay here.

Peter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
Re: OSM Layer
« Reply #31 on: September 09, 2012, 08:20:41 pm »
Yes, just back and tried OSM, now working fine. 3D doesn't appear to work, but I usually operate in OSM, so that not a problem. However, my network total is usually 11,000 odd ships, there are 2022 at present after nearly 30 mins connection, so there is something a bit odd!

Peter


tarbat

  • ShipTrax Beta Testers
  • Hero Member
  • *
  • Posts: 4218
    • Radarbox at Easter Ross
Re: OSM Layer
« Reply #32 on: September 10, 2012, 10:10:58 am »
3D GE plugin working okay here.  I don't use the net work.

Peter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
Re: OSM Layer
« Reply #33 on: September 10, 2012, 11:41:35 am »
Have tried re-installing over the top, i.e. "repair", but still have a black screen where the 3D map etc would normally be. Reloading the plugin has no effect. The odd thing is if I actually load GE, it comes up in its own GE programme screen (as opposed to ST screen), showing all the marine traffic so cannot be the firewall stopping me using GE. The only thing that I can think of is that I read somewhere that you have to log onto ShipTrax at least every 4 weeks. That is not a problem because I'm logged in most days, but wonder if the 3D facility is authorised at the server end. I haven't used 3D for quite a while until the interesting lift last Friday, so could my 3D option have been blocked due to lack of use? 

Thanks

Peter

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24036
Re: OSM Layer
« Reply #34 on: September 10, 2012, 12:05:08 pm »
Hi Peter,

Suggest you contact support with your 3D map problem, Airnav support  support@airnavsystems.com

Possibly the may require to do something at their end.

Alan

Peter

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 103
Re: OSM Layer
« Reply #35 on: September 10, 2012, 12:50:32 pm »
Thanks Alan, I was considering that as I have totally run out of ideas as to a possible cause.

Thanks for coming back

Peter