1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: First Units Sent Today!  (Read 6998 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
First Units Sent Today!
« on: July 05, 2007, 07:37:42 pm »
We are happy to inform that all the first units ordered from airnavsystems.com have been shipped today by Fedex next day delivery. Our user base is growing daily.

Please email our support for any installation problems and/or program problems or suggestions. Hope you enjoy the new product!

Roadrunner

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 600
  • Aviation enthusiast since school visit to Heathrow
Re: First Units Sent Today!
« Reply #1 on: July 05, 2007, 08:34:35 pm »
Please email our support for any installation problems and/or program problems or suggestions.

Good to hear at last.

Just one point occurred to me - I have not yet received my register codes - which I was advised early on in the ordering process would be emailed to me. I would like to think that I will be supplied with them before I actually get the radarbox as to wait any longer after finally receiving it would be unacceptable.

Mike

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4086
Re: First Units Sent Today!
« Reply #2 on: July 05, 2007, 09:04:49 pm »
No need to worry. They are in the box.

Roadrunner

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 600
  • Aviation enthusiast since school visit to Heathrow
Re: First Units Sent Today!
« Reply #3 on: July 06, 2007, 05:59:04 am »
OK thanks for that - it was just I was reading back though the emails I got when I ordered the unit and they did say they would be emailed :-)

spotter1964

  • New Member
  • *
  • Posts: 24
Re: First Units Sent Today!
« Reply #4 on: July 06, 2007, 09:13:32 am »
I received mine today, but as I have not been given a user name or password I am stuck. Anyone out there who can advise, as I am clicking on Register online on the Welcome box, and it just takes me to the AirNav homepage. Tried to use the username and password for the Forum to no avail

Thanks Paul

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: First Units Sent Today!
« Reply #5 on: July 06, 2007, 09:14:34 am »
Hi

Have a look at the CD inside the unit. It has a small label with a username/password.

Hope you enjoy it.

spotter1964

  • New Member
  • *
  • Posts: 24
Re: First Units Sent Today!
« Reply #6 on: July 06, 2007, 09:18:07 am »
yes just saw a previous message and i now see the codes, nearly threw them away

AirNav Development

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2545
    • AirNav Systems
Re: First Units Sent Today!
« Reply #7 on: July 06, 2007, 09:28:40 am »
Ok. Those codes activate your network account. Let us know if you have any more questions or suggestions.

spotter1964

  • New Member
  • *
  • Posts: 24
Re: First Units Sent Today!
« Reply #8 on: July 06, 2007, 09:47:14 am »
OK I am typing in my user name and passcode, and hit Start, all the boxes grey out, except for the message click here to receive your password, but the connection is frozen. I had got a message that as I attempted 3 times to log in the application would be closed, am I locked out?

spotter1964

  • New Member
  • *
  • Posts: 24
Re: First Units Sent Today!
« Reply #9 on: July 06, 2007, 10:34:38 am »
ok fnally got this working after reloading twice. I think someone is correct, do not plug the USB in until after install

spotter1964

  • New Member
  • *
  • Posts: 24
Re: First Units Sent Today!
« Reply #10 on: July 06, 2007, 10:47:58 am »
ok spoke to soon, each time i try to log in it does nothing except grey out, and i have to reload the software, was this fully checked to operate on Windows Vista??

AirNav Support

  • AirNav Systems
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4086
Re: First Units Sent Today!
« Reply #11 on: July 06, 2007, 10:49:32 am »
Hi spotteer1964,

Try right clicking on the icon and select run with admin rights. Also ensure you are on the internet.

Any further issues please send it to support@airnavsystems.com as you will get a response much a quicker and better help than on the forum (you can send files to us so we can get to the problem quicker)