anything
1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: ACARS and Radarbox  (Read 3672 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wxwarn

  • New Member
  • *
  • Posts: 26
ACARS and Radarbox
« on: December 27, 2008, 04:45:01 PM »
I downloaded the latest ACARS V2 and want it to work with my new RadarBox 2009. When I click on "Connect to Airnav Decoder" within Radarbox 2009 ACARS Tab, it says " Unable to open lnk. ACARS Decoder has to be running" even though I installed and executed ACARS prior to running RadarBox. Anyone help me here...tnx!

nortonbeak

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 318
  • RadarBox MVT7100 PCR1000 M0NBK
Re: ACARS and Radarbox
« Reply #1 on: December 27, 2008, 05:00:17 PM »
ACARS and Radarbox together can be a bit picky.

It may be worth trying to start the decoder after you start Radarbox.


pcochrane12

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 210
Re: ACARS and Radarbox
« Reply #2 on: December 27, 2008, 05:27:07 PM »
ive found i need to have acars running for a few minutes and settled down before starting radar box having said that sometimes this doesnt work either it seems that acars/radar box interface has a mind of its own sometimes
just keep trying and it works good luck
paul

wxwarn

  • New Member
  • *
  • Posts: 26
Re: ACARS and Radarbox
« Reply #3 on: December 27, 2008, 05:30:23 PM »
ok...tnx. I sent the same question to AirNavSystems but I'll try your suggestons.....

Longhorn

  • New Member
  • *
  • Posts: 21
Re: ACARS and Radarbox
« Reply #4 on: December 28, 2008, 08:14:37 PM »
 Same here bring up ACARS let it run a few minutes then execute the Radar Box...
AIR NAV RADAR BOX
BCD996XT
BCD396XT
ICOM IC-R2500
ICOM IC-R75
D130 - VHF/UHF ANTENNA-PREAMPED
75FT LONG WIRE-HF ANTENNA

 

SMF spam blocked by CleanTalk