1-800-401-2474 | support@airnavsystems.com
Forum| About| Support| Contact
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
 


Author Topic: Comstation showing offline  (Read 386 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

G-CONC

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
Comstation showing offline
« on: October 10, 2017, 02:28:58 pm »
Can anyone tell me why my com station has shown offline for 8 out of the last 9 hours normally when there is no aircraft around the history shows a yellow box I have been watching at least 4 aircraft in the last 5 hours but still get a red box in the history. This has been happening over many weeks now. Maybe your there to help Alan? The box Is still connected to a broadband ISP.

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24044
Re: Comstation showing offline
« Reply #1 on: October 10, 2017, 02:49:08 pm »
Whats the serial number

Alan

G-CONC

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Comstation showing offline
« Reply #2 on: October 10, 2017, 03:26:36 pm »
Hi Alan 300297.

juliomb179

  • New Member
  • *
  • Posts: 40
Re: Comstation showing offline
« Reply #3 on: October 10, 2017, 03:32:54 pm »
Same here, s/n: 300449


G-CONC

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Comstation showing offline
« Reply #4 on: October 10, 2017, 03:38:52 pm »
Yes I see yours but all your yellow squares are yellow and not green because there was no aircraft to capture. If you put your cursor over each square a time will be displayed.

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24044
Re: Comstation showing offline
« Reply #5 on: October 10, 2017, 03:50:49 pm »
It appears to be offline.  Can you try a re-boot.  Unpower, leave 5 minutes then power up again

Alan

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24044
Re: Comstation showing offline
« Reply #6 on: October 10, 2017, 03:51:31 pm »
Julio,

I am seeing aircraft from you, one at this time, non-plotter so looks OK.  Now seeing AVA9204 plotting inbound SKBO.

Alan

G-CONC

  • New Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Comstation showing offline
« Reply #7 on: October 10, 2017, 04:33:58 pm »
Ok Alan I have rebooted it took about 3 minutes before the green light started to flash There is a Aircraft just 10 minutes away I know that I always get this one so I will wait, after this I will be off to bed as its well past midnight here and I will try tomorrow by checking all connections, thanks for your help so far.

Runway 31

  • Database Updaters
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 24044
Re: Comstation showing offline
« Reply #8 on: October 10, 2017, 05:59:20 pm »
It appears OK now, 2 from you at this time

Alan